|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Finn IP-adressen til serveren din

Serveren din kommer med en dedikert IP-adresse du kan bruke til å få tilgang til serveren din.

  1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.

IP-adressen til serveren din vises enten i Serveropplysninger- og ressurser eller i delen Server IP-addresse .


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.