Generasjon 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Finn min 4. generasjons SMTP-reléserver

Din VPS 4. generasjons SMTP-reléserver er avhengig av datasenteret der den er plassert:

Datasenter SMTP-reléserver
Europa n1smtpout.europe.secureserver.net
Asia sg2nlvphout-v01.shr.prod.sin2.secureserver.net

Serveren din må sende e-post ved bruk av reléserverne våre. Dette forhindrer nettverksmisbruk og bidrar til å sikre at kundene våre ikke mister nettverkstilgang fordi de bruker det samme nettverket som en søppelpostutsteder.

For det meste trenger du ikke å bekymre deg om disse innstillingene, med mindre noe ikke fungerer, eller du vil bruke en annen e-postserver-daemon på serveren din.

Serverne våre har en utgående e-postgrense på 5000 per dag. Hvis du må sende mer enn 5000 e-poster per dag, kontakt kundestøtte.