Finn produkter

Etter hvert som antall produkter i nettbutikken din vokser, kan du finne dem lettere etter produktkategori, navn eller produktets SKU -kode.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Nettbutikk i Produkt -listen, og klikk deretter på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. Klikk på Produkter -fanen og deretter på Produkter .
    Klikk på produkter under produkter -fanen.
  4. Bruk Filtrer etter -menyen for å velge Alle produkter eller en bestemt produktkategori, for eksempel Herre .
    Filtrer produktene dine etter kategoriene dine.
  5. Bruk Søk -feltet for å angi Navnet eller SKU -en for elementet du ønsker å finne.
    Skriv inn et navn eller SKU i søkefeltet.
  6. Sorter etter Navn , Pris , Salgspris eller SKU .
    Sorter etter navn, pris, salgspris eller SKU.
  7. Trykk på Enter/Return på tastaturet for å starte søket.
  8. Relaterte trinn