Finne databasetilkoblingsstrengene dine

Database-drevne applikasjoner, slik som WordPress, bruker tilkoblingsstrenger for å koble til databasen til hostingkontoen din.

Slik finner du databasetilkoblingsstrengene dine

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.

Klikk på ett av de følgende, basert på type vertsmaskin du har. Du finner ut det ved å se på det andre ordet i beskrivelsen av vertsmaskinen under domenenavnet på vertskontoen, f.eks. Deluxe Web samsvarer med Web/Classic (Hosting Control Panel).

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Ved siden av vertskontoen du vil bruke klikker du på start.
  2. I Databaser -delen av Hosting Control Panel, klikker du på MySQL eller SQL Server -ikonet.
  3. Fra listen din over databaser, klikker du på Handlinger ved siden av databasen du ønsker å bruke, og deretter klikker du på Detaljer.
  4. Klikk på Kodeeksempel.

Linux (cPanel)

Fordi cPanel hoster databasen din lokalt, bruker du localhost som databasens vertsnavn.

For annen informasjon å bruke i databasetilkoblingsstrengene dine, se Vise databasedetaljene dine med delt hosting-kontoer.

Windows (Plesk)

Klikk på Databaser.

Du kan koble til database med IP-adressen i Database-server -kolonnen.

Ikke inkluder porten etter IP-adressen for MySQL-databasene dine. For eksempel hvis Database-serveren din er 1.1.1.1:3306, bruker du 1.1.1.1 som databasens vertsnavn.

Hvis du trenger påloggingsinformasjon for databasen, går du til Bruker -fanen. Hvis du må administrere brukerpåloggingsinformasjonen til databasene dine, se

For mer informasjon, se