Finne e-postinnstillingene dine med Email Setup Center

Email Setup Center en énsides visning av kontoinnstillingene dine og nyttige koblinger for å komme i gang med nettbasert e-post. Disse innstillingene kan hjelpe med å konfigurere enheten til å fungere med nettbasert e-post.

Innstillingene som kreves for å konfigurere nettbrett eller mobile enheter (iPhone®, iPad® Android®) eller datamaskiner (Microsoft Outlook®, Apple Mail, Mozilla Thunderbird®) kan være annerledes avhengig av hvilken type epostkonto du har og hvor du kjøpte e-postplanen.

For å finne innstillingene dine

1. Gå til Email Setup Center (Senter for e-postoppsett) og logg inn med e-postadresse og passord. (Du kan også få tilgang til Email Setup Center fra webbasert e-post. Bare gå til Verktøy og klikk Email Setup Center (Senter for e-postoppsett.)
  2. Under E-postserverinnstillinger må du notere de innkommende og utgående serverne dine samt portene du bruker.

MERK: Hvis du bare ser en innkommende POP3-server, støtter ikke e-postplanen din IMAP. Hvis du vil oppgradere e-postplanen din, se

.
  3. Forsett med dokumentasjonen nedenfor for å konfigurere e-postklienten din:

Outlook 2007: Konfigurere Workspace-e-post

Outlook 2010: Konfigurere Workspace Email

iPhone: Konfigurere Workspace-e-post

Android: Konfigurere Workspace-e-post