Finne navneserverne til nettstedet

For å gjøre nettstedet ditt synlig på Internett, må du rette domenenavnet ditt til hostingkontoen din ved hjelp av navneservere. For mer informasjon, se Hva er DNS?

Merk: Denne informasjonen gjelder bare for kontoer som blir hostet hos oss. Hvis du ikke bruker oss som host, kan du bruke informasjonen i Endre navneserver for domenene mine.

Navneserverne tildeles på en per-domenenavnbasis. Den samme hostingkontoen kan ha domenenavn som må bruke ulike sett med navneservere.

Finn navneserverne for det primære domenet

1. Logg på Mine produkter-siden.
  2. Hvis du ikke føres dit automatisk, må du velge Mine produkter-fanen.
  3. Klikk på DNS ved siden av domenet du ønsker å bruke.
  4. Navneserverne vises under seksjonen Navneservere på siden DNS-behandling.

Merk: Det kan ta opptil 48 timer før endringer i domenenavnserverne dine trer i kraft.

Finn navneserverne for det sekundære/alias-domenet

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Fra Produkter -fanen under navnet ditt, klikker du på Netthotell -linjen.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Fra Mer -rullegardinmenyen, velger du DNS-behandling. Som standard skal du tas til hoveddomenet for din hostingplan.
  5. For å vise sonefilen for et domene med alias, klikker du på "Endre sone" etter "Zone File Editor". Du skal høre til å se liste over dine domener med aliaser.
  6. Finn domenenavnet du ønsker å vise sonefilen for og klikk på OK.
  7. Hvis du prøver å bekrefte navneservere for et domene med alias som du nylig la til, ruller du ned til bunnen av sonefilen til du ser "NS (navneserver)" -delen. Navneserverne oppført som (informasjonsmessig) vil være navneserverne domenet trenger å bruke.