Fjern begrensninger fra min Workspace Email for overføring til Microsoft 365

Vi pensjonerer oss Workspace Email og gir ikke lenger ut nye funksjoner. Vi fattet ikke denne beslutningen lett, men for å gi deg den beste e -postopplevelsen, oppfordrer vi deg til å flytte til Microsoft 365 med de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene.

Men du må kanskje gjøre endringer i Workspace Email -kontoene dine hvis visse begrensninger hindrer oss i å overføre deg til Microsoft 365. Vi ønsker at overføringen din skal gå så smidig som mulig, men vi må ta deg noen få skritt først.

Velg begrensningen som kan gjelde for deg for å se løsningen på den:

Domenet mitt har brukere konfigurert på både Professional Email og Workspace Email

Hvis domenet ditt er konfigurert med både Workspace Email og Professional Email, kan vi ikke overføre deg til Microsoft 365. Vi støtter ikke overføringer fra Professional Email, og et enkelt domene kan ikke ha noen brukere på Professional Email mens resten overføres fra Workspace Email til Microsoft 365.

Eksempel: Brukere på coolexample.com bruker både Workspace Email og Professional Email. jane@coolexample.com bruker Workspace Email og john@coolexample.com bruker Professional Email.

Du må overføre alle brukerne dine til enten Workspace Email eller Professional Email. Hvis de fleste brukere bruker Workspace Email, kan det være enklest å flytte de andre brukerne dine fra Professional Email. Alternativt, hvis du vil fortsette å bruke Professional Email og unngå overføring til Microsoft 365, kan du flytte alle dine Workspace Email -brukere til Professional Email.

Velg riktig fane basert på om du vil flytte alle brukerne dine til Workspace Email eller Professional Email.

For å flytte alle dine Professional Email -brukere til Workspace Email, må du sikkerhetskopiere dataene, slette hver konto og opprette dem på nytt i Workspace Email.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Gjennomgå Professional Email -brukerne dine. Sørg for at alle blir lagt til Outlook , slik at du kan følge neste trinn.
  3. For hver Professional Email -bruker eksporterer du meldinger, kontakter og kalenderhendelser for å opprette en sikkerhetskopifil.
  4. Slett hver bruker.
  5. Opprett en ny Workspace Email -konto for hver bruker.
  6. Importer sikkerhetskopieringen fra hver Professional Email -konto til en ny Workspace Email -konto.

Alle e -postkontoene dine blir konfigurert på Workspace Email, og blir overført til Microsoft 365.

For å flytte alle dine Workspace Email -brukere til Professional Email, må du sikkerhetskopiere dataene, slette hver konto og gjenskape dem i Professional Email.

1. Logg på Kontrollsenteret for arbeidsområdet. Bruk e-postadressen og passordet for GoDaddy (brukernavnet og passordet for Workspace Email fungerer ikke her).
  2. Gjennomgå Workspace Email -brukerne dine. Sørg for at alle blir lagt til Outlook , slik at du kan følge neste trinn.
  3. For hver Workspace Email -bruker eksporterer du meldinger, kontakter og kalenderhendelser for å opprette en sikkerhetskopifil.
  4. Slett hver bruker.
  5. Opprett en ny Professional Email -konto for hver bruker.
  6. Importer sikkerhetskopieringen fra hver Workspace Email -konto til en ny Professional Email -konto.

Alle e -postkontoene dine vil nå bruke Professional Email.

Tilbake til toppen

Jeg har Workspace Email -brukere konfigurert med et domene som er i en annen GoDaddy -konto

Velg riktig fane basert på om du eier domenet som er tilknyttet dine Workspace Email -brukere.

Hvis du har Workspace Email -brukere, men ikke eier det tilknyttede domenet, kan vi ikke overføre dem til Microsoft 365. Vi gir deg en Microsoft 365 -kreditt som du kan bruke til å opprette nye brukere på et domene du eier. Ikke bekymre deg - du kan sikkerhetskopiere Workspace Email -dataene dine og deretter importere dem til Microsoft 365.

1. Logg på Kontrollsenteret for arbeidsområdet. Bruk e-postadressen og passordet for GoDaddy (brukernavnet og passordet for Workspace Email fungerer ikke her).
  2. Gjennomgå Workspace Email -kontoene dine.
    1. (Valgfritt) Slett ubrukte Workspace Email -kontoer.
    2. (Valgfritt) Hvis du bruker en konto som et arkiv, eksporterer du meldinger, kontakter og kalenderhendelser for å opprette en sikkerhetskopifil, og deretter sletter du kontoen.
  3. Hvis du fremdeles bruker en Workspace Email -konto og ønsker å bruke den med Microsoft 365, eksporterer du meldinger, kontakter og kalenderhendelser for å opprette en sikkerhetskopifil.
    1. Når Workspace Email -kontoene dine er pensjonerte, sender vi deg Microsoft 365 -kreditter med samme tid som Workspace Email -abonnementene dine gjenstår.
    2. Etter at du har mottatt kreditten, bruker du den til å konfigurere nye Microsoft 365 -e -postkontoer. Kontoene må konfigureres med et domene du eier. Hvis du vil konfigurere brukerne dine på et domene du eier, men som er i en annen GoDaddy -konto, chatte med GoDaddy- guidene .
  4. Importer sikkerhetskopieringen fra hver Workspace Email -konto til en ny Microsoft 365 -konto.

Etter at du har importert sikkerhetskopiene dine, kan du fortsette å bruke e -posten din med Microsoft 365.

Hvis du har tilgang til GoDaddy -kontoen som eier domenet tilknyttet dine Workspace Email -brukere, kan vi overføre kontoene dine til Microsoft 365. Etter at du har gjennomgått og slettet ubrukte kontoer, vil vår GoDaddy -veiledninger kan hjelpe deg med å flytte brukerne dine under GoDaddy -kontoen med domenet.

Påkrevd: Hvis du eier det tilknyttede domenet, men ikke får tilgang til GoDaddy -kontoen der det er registrert, chatte med GoDaddy- guidene .
  1. Logg på Kontrollsenteret for arbeidsområdet. Bruk e-postadressen og passordet for GoDaddy (brukernavnet og passordet for Workspace Email fungerer ikke her).
  2. Gjennomgå Workspace Email -kontoene dine.
    1. Slett ubrukte Workspace Email -kontoer.
    2. Hvis du bruker en konto som et arkiv, eksporterer du meldinger, kontakter og kalenderhendelser for å opprette en sikkerhetskopifil, og deretter sletter du kontoen.
    3. Hvis du fremdeles bruker en Workspace Email -konto og vil ha den overført til Microsoft 365, må den flyttes til GoDaddy -kontoen med domenet i neste trinn.
  3. For å flytte brukerne dine til GoDaddy -kontoen med domenet, chatte med GoDaddy- guidene .

Etter at Workspace Email -brukerne dine er under én GoDaddy -konto, overfører vi deg automatisk til Microsoft 365.

Tilbake til toppen

Mitt Workspace Email -brukernavn inneholder spesialtegn som ikke støttes

Et spesialtegn er et tegn som ikke er alfabetisk eller numerisk. Hvis Workspace Email -brukernavnet ditt bruker et spesialtegn som ikke støttes av Microsoft 365, kan vi ikke overføre kontoen.

Eksempel: Brukernavnet ditt bruker & spesialtegn, som jane & amp; john@coolexample.com .

Du må sikkerhetskopiere og slette hver Workspace Email -bruker med tegn som ikke støttes. Hvis du ikke sletter dem, kan vi ikke overføre noen av brukerne dine til Microsoft 365. Etter at du har slettet Workspace Email -brukere som ikke har tegn som ikke støttes, og vi overfører resten av brukerne dine, kan du opprette nye Microsoft 365 -kontoer for de berørte Workspace Email -brukerne og importere sikkerhetskopiene deres.

1. For å eksportere meldinger, kontakter og kalenderhendelser fra Workspace Email -kontoene dine, oppretter du en sikkerhetskopifil .
  2. Slett de berørte Workspace Email -kontoene. Etter at vi har bekreftet at du har slettet kontoene, overfører vi automatisk resten av dine Workspace Email -brukere.
  3. Etter overføringen, opprett nye Microsoft 365 -brukere for de berørte Workspace Email -kontoene. Brukernavnene kan ikke inneholde spesialtegn som ikke støttes.
  4. Importer sikkerhetskopieringen fra hver Workspace Email -bruker til den nye Microsoft 365 -kontoen sin.

Etter at du har slettet kontoene dine med tegn som ikke støttes, vil disse e -postbrukerne oppleve nedetid mens vi bekrefter og starter overføringen for de gjenværende brukerne. Vi forstår at dette er upraktisk, men hvis du vil fortsette å motta e-poster som kan sendes til de slettede brukerne, kan du konfigurere en e-post for alle Workspace Email før du går over til Microsoft 365. Etter at du har overført til Microsoft 365, kan du velge et alternativ til alt .

Tilbake til toppen
Merk: Hvis du av en eller annen grunn ikke kan fjerne begrensningene som påvirker kontoene dine, kan vi ikke overføre deg til Microsoft 365. Vi trekker tilbake Workspace Email -kontoene dine, men vi gir deg Microsoft 365 -kreditter med like lang tid som Workspace Email -abonnementene dine. Du kan bruke disse kredittene til å konfigurere nye brukere.

Relaterte trinn

• Hvis du trenger å sikkerhetskopiere data, må du først legge til dine Workspace Email- eller Professional Email -brukere i Outlook.
  • Hvis du trenger ytterligere hjelp på noe tidspunkt, chatte med GoDaddy- guidene .