Fjern domener fra en mappe

Hvis du ikke lenger vil inkludere et domene i en mappe, kan du fjerne det når som helst. Etter at du fjerner et domene, vil ikke tilordnede delegater lenger ha tilgang til det domenet. Hvis du fjerner domener fra en mappe, slettes ikke domenet fra kontoen din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet / domenene du vil fjerne fra til en mappe. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle .
  3. Velg Organiser og deretter Fjern fra mappe .
    fjerne domenet fra mappen
  4. Velg mappen (e) du vil fjerne domenet / domenene dine fra.
  5. Velg Bruk .

Du ser en suksess! melding om at endringene dine ble lagret.

Relatert trinn

• Rediger innstillingene for domenemappen din.