Fjern en blogg fra nettstedet mitt

Denne handlingen kan benyttes for å fjerne din egen blogg fra nettstedet ditt – eller en ekstern blogg-feed som du viser.

Merk: Denne handlingen er ikke det samme som å slette et blogginnlegg, som forklart i Slett et innlegg fra bloggen min

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Bla til der bloggen vises i hovedvinduet ditt, og klikk hvor som helst i den seksjonen, så åpnes bloggpanelet.
    Klikk hvor som helst i bloggseksjonen
  4. Klikk på Slett seksjon helt nederst i panelet, og klikk deretter på Slett i bekreftelsesvinduet som vises. Bloggen fjernes umiddelbart.
    Klikk på Slett seksjonen
  5. Klikk på Publiser for å bruke endringene på nettstedet ditt.