Fjern en SMTP-relébegrensning

Som et sikkerhetstiltak kan SMTP-relébegrensninger oppstå når det er mistenkelig aktivitet fra en postboks. Hvis du får en SMTP-relébegrensning, anbefaler vi at du sikrer enhetene dine og endrer passordet. Bruk en enhet du vet er ren, ved å endre passordet for Workspace Email.

1. Logg på Kontrollsenteret for arbeidsområdet. Bruk e-postadressen og passordet for GoDaddy (brukernavnet og passordet for Workspace Email fungerer ikke her).
  2. Velg e-postadressen under Brukernavn.
  3. Skriv inn det nye passordet ditt i Endre passord og Bekreft passord.
  4. Velg Lagre.

Når passordet er endret, er det en god praksis å skanne de potensielt infiserte enhetene for virus eller skadelig programvare.