Gå direkte til hovedinnholdet

Domener Hjelp

Fjern et domene fra en forhåndsinnstilt profil

Du kan fjerne et domene fra en forhåndsinnstilt profil uten at du sletter selve profilen. Når du fjerner et domene fra en profil, stopper den å få oppdateringer. Derfor må du gjennomføre domeneendringene direkte.

  1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Gjennomgå domenene som er tilordnet til en forhåndsinnstilt profil i Domeneprofil-kolonnen.

    Merk: Ser du ikke en Domeneprofil-kolonne? Det kan være at du må egendefinere kolonnen din for at den skal vises.

  3. Kryss av i boksen ved siden av domenet eller domenene du ønsker å fjerne fra en profil. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle.
  4. Fra menyen over domenelisten velger du Innstillinger og deretter Fjern domene fra profilen.
    fjerne domeneprofil

Du ser en Vellykket!-bekreftelse som informerer deg om at domenene ble fjernet fra profilen.

Relaterte trinn

Mer informasjon

  • Du kan organisere domenene dine enda mer detaljert med Mapper.