Fjern skadelig programvare fra nettstedet mitt

Hvis Nettstedssikkerhet oppdager inntrenginger eller sårbarheter, vil den varsle deg via e-post om at det er et problem. Når du har fått varselet om at du har skadelig programvare, må du sende inn en forespørsel om fjerning av skadelig programvare.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Rensk nå.

Rensk nå

3. Klikk på Ny forespørsel om fjerning av skadelig programvare.

Ny forespørsel om fjerning av skadelig programvare

4. Hvis nettstedet ditt er hostet av GoDaddy, velger du domenenavnet som Nettstedssikkerhet dekker, og det du har problemer med, og så klikker du Send forespørsel.
  5. Hvis nettstedet ditt er hostet et annet sted, må du fylle ut de aktuelle FTP-opplysningene, inkludert FTP-vert, port, brukernavn og passord.

Teamet vårt for nettstedssikkerhet vil begynne prosessen med fjerning av den skadelige programvaren og sende deg melding på e-post når den er ferdig.

Merk: Hvis du ikke finner et alternativ i rullegardinmenyen som riktig definerer problemet, må du opprette en Støttebillett for Nettstedssikkerhet