Flytt domenet mitt til en annen GoDaddy-konto

Du kan overføre et domenenavn fra GoDaddy-kontoen din til en annen GoDaddy-konto ved å endre domenekonto. Domenet ditt er ikke kvalifisert for en kontoendring hvis det venter på godkjennning av en kontaktoppdatering, hvis det er innen en dag av utløpsdatoen, er utløpt eller allerede gjennomgår en kontoendring. Du må fjerne Beskyttet registrering før du begynner.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Kryss av i boksen ved siden av domenet eller domenene du ønsker å flytte til en annen konto. Eller klikk på avkrysningsikonet og Velg alle.
  3. Fra menyen over domenelisten din velger du Eierskap og deretter Flytt til en annen GoDaddy-konto.
    velg flytt til en annen konto
  4. Angi e-postadressen til eieren av den nye kontoen.
  5. Bekreft e-postadressen til eieren av den nye kontoen.
  6. (Valgfritt) Angi kunde-ID-en til eieren av den nye kontoen.

Merk: Hvis du angir en kunde-ID, e-postadressen du har angitt, samsvare med e-postadressen på kontoen du flytter domenet til.

7. Velg Ja eller Nei under Ønsker du å kopiere den gjeldende kontaktinformasjonen for domenet til den nye kontoen?
  8. Klikk på Overfør domene.

Du mottar et bekreftelsesvarsel med teksten Overføringen din pågår.

Tilknyttede trinn

• Hvis du har utført endringer i kontaktinformasjonen til domenet ditt, må du godta endringene for å fullføre domeneoverføringen.
  • For å fullføre kontoendringen må du sørge for at innehaveren av mottakerkontoen sjekker e-postinnboksen sin og godtar domenenavnet i kontoen sin.