Overfør domenet mitt til en annen GoDaddy-konto

Du kan overføre et domenenavn fra GoDaddy-kontoen din til en annen GoDaddy-konto så lenge domenet er kvalifisert. Domener er ikke kvalifisert for en kontooverføring hvis de venter på godkjenning av en kontaktoppdatering, er innen en dag av utløpsdatoen, er utløpt eller allerede venter på overføring.

Domener som overføres til en annen konto, beholder eksisterende DNS-innstillinger, men alle tilkoblede produkter, som et nettsted eller en e-post, overføres ikke med domenet.

Merk: Domener som er en del av en pakke, kan ikke overføres i en periode på 120 dager etter ny registrering.
  1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du skal oppdatere. Eller velg en avmerkingsboks ved siden av Domenenavn, og velg deretter Velg alle.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Overfør til konto fra handlingsmenyen.
    • Avhengig av skjermstørrelsen må du kanskje velge Mer-menyen og rulle ned for å se Overfør til konto.
    Merk: Delegatene må ha tillatelser for Overføringstilgang for de utvalgte domenene for å fortsette overføringsprosessen.
  4. Angi den nye kontoeierens e-postadresse, og angi den igjen for å bekrefte.
  5. (Valgfritt) Angi kundenummeret til eieren av den nye kontoen.
    • Hvis du angir et kundenummer, e-postadressen du har angitt, samsvare med e-postadressen til kontoen for det kundenummeret.
  6. Velg Ja eller Nei for å bestemme om du vil kopiere den gjeldende kontaktinformasjonen for kvalifiserte domener til den nye kontoen.
  7. Velg Send overføringsforespørsel.
    • Hvis du har Domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) slått på i minst ett døgn, angi koden vi sendte via SMS, eller angi koden fra godkjenningsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.

Overføringen er i gang, og nå må mottageren godta at domenene overføres til kontoen. Velg Se overføringene mine for å gå gjennom andre overføringer på vent, eller velg Vis mine domener for å gå tilbake til domeneporteføljen.

Påkrevd: Påse at mottageren sjekker e-posten og godtar domeneoverføringen innen ti dager. Kontooverføringen utløper hvis domenet ikke blir godtatt innen ti dager.

Tilknyttede trinn