Flytt domenet mitt til en annen GoDaddy-konto

Du kan overføre et domenenavn fra GoDaddy-kontoen din til en annen GoDaddy-konto ved å endre domenekonto. Du må fjerne Beskyttet registrering før du begynner.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Klikk på nummerikonet til venstre for hvert domenenavn for å velge domet/domenene du skal flytte.
    velg domenenavn

Merk: Klikk på hakemerket og deretter Velg alle for å velge alle domenene dine.

3. Fra menyen over domenelisten din velger du Eierskap og deretter Flytt til en annen GoDaddy-konto.
    velg flytt til en annen konto
  4. Angi e-postadressen til eieren av den nye kontoen.
  5. Bekreft e-postadressen til eieren av den nye kontoen.
  6. (Valgfritt) Angi kunde-ID-en til eieren av den nye kontoen.

Merk: Hvis du angir en kunde-ID, e-postadressen du har angitt, samsvare med e-postadressen på kontoen du flytter domenet til.

7. Velg Ja eller Nei under Ønsker du å kopiere den gjeldende kontaktinformasjonen for domenet til den nye kontoen?
  8. Klikk på Overfør domene.

Du mottar et bekreftelsesvarsel med teksten Overføringen din pågår.

Tilknyttede trinn

• Hvis du har utført endringer i kontaktinformasjonen til domenet ditt, må du godta endringene for å fullføre domeneoverføringen.
  • For å fullføre kontoendringen må du sørge for at innehaveren av mottakerkontoen sjekker e-postinnboksen sin og godtar domenenavnet i kontoen sin.