Flytt en arkivert klient til Active Client -listen i GoDaddy Pro -medlemskontoen min

Slik flytter du en arkivert klient tilbake til listen over aktive kunder. Informasjon for klienter du arkiverte blir aldri slettet.

1. Gå til GoDaddy -produktsiden din .
  2. Velg GoDaddy Pro .
  3. På siden Klienter velger du Filter og deretter Arkiverte klienter .
    velg arkiverte klienter
  4. Velg profilen for den arkiverte klienten du vil aktivere.
  5. Velg Hent arkivering for å flytte klienten til listen over aktive kunder.
    velg opphev arkivering