Administrert WordPress Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Flytt et Administrert WordPress -nettsted til en ikke -administrert WordPress -konto

Det kan være tilfeller der Administrert WordPress ikke oppfyller behovene dine, eller du vil flytte til en annen vertsleverandør. Følg disse trinnene for å manuelt flytte et Administrert WordPress-nettsted til en ikke-administrert WordPress-vert.

Påkrevd: Du trenger følgende for å fullføre alle trinnene i denne serien:

• En ikke -administrert vertskonto som er konfigurert og har en fungerende installasjon av WordPress å flytte nettstedet ditt til. Innholdet på WordPress -nettstedet du flytter til vil bli overskrevet.
• En FTP -klient for å flytte nettstedsfilene dine. Det er mange tredjeparts FTP-klienter tilgjengelig, vi anbefaler Filezilla FTP-klienten .
• Et tekstredigeringsprogram som gjør de nødvendige endringene i en SQL -fil. Det er mange tredjeparts tekstredigeringsprogrammer tilgjengelig, vi anbefaler Notepad ++ . Ikke rediger filer i denne serien med et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word.
• Gi deg selv 30-60 minutter på å fullføre alle de seks trinnene.
  1. Last ned nettstedsfilene dine
  2. Eksporter nettstedsdatabasen
  3. Last opp nettstedsfilene dine
  4. Rediger SQL -fil for import
  5. Importer nettstedsdatabasen din
  6. Gjør endelige endringer