Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Flytt et Administrert WordPress -nettsted til en ikke -administrert WordPress -konto

Det kan være tilfeller der Administrert WordPress ikke oppfyller behovene dine, eller du vil flytte til en annen vertsleverandør. Følg disse trinnene for å manuelt flytte et Administrert WordPress-nettsted til en ikke-administrert WordPress-vert.

Påkrevd: Du trenger følgende for å fullføre alle trinnene i denne serien:

• En ikke -administrert vertskonto som er konfigurert og har en fungerende installasjon av WordPress å flytte nettstedet ditt til. Innholdet på WordPress -nettstedet du flytter til vil bli overskrevet.
• En FTP -klient for å flytte nettstedsfilene dine. Det er mange tredjeparts FTP-klienter tilgjengelig, vi anbefaler Filezilla FTP-klienten .
• Et tekstredigeringsprogram som gjør de nødvendige endringene i en SQL -fil. Det er mange tredjeparts tekstredigeringsprogrammer tilgjengelig, vi anbefaler Notepad ++ . Ikke rediger filer i denne serien med et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word.
• Gi deg selv 30-60 minutter på å fullføre alle de seks trinnene.
  1. Last ned nettstedsfilene dine
  2. Eksporter nettstedsdatabasen
  3. Last opp nettstedsfilene dine
  4. Rediger SQL -fil for import
  5. Importer nettstedsdatabasen din
  6. Gjør endelige endringer