Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Flytt innholdet mitt fra Nettstedbygger versjon 6 til Website Builder

Nettstedet ditt er hjemmet ditt på nettet, og vi innser at det kan være forstyrrende å flytte hjem (eller enhver endring). Vi bygget dette verktøyet for å hjelpe deg med å bosette deg i ditt nye hjem så raskt og enkelt som mulig. Alt har blitt flyttet inn for deg, men vi trenger deg for siste hånd.

Følg disse trinnene for å fullføre overgangen fra Nettstedbygger versjon 6 til Website Builder:

1. Sammenlign ditt nye og gamle nettsted
  2. Tilpass innholdet ditt (tema, startsideoverskrift, tekst, bilder, seksjoner og andre sider)
  3. Publiser det nye nettstedet ditt
Advarsel: Etter at du publiserer Nettstedbygger versjon 6 -nettstedet til det nye Website Builder -nettstedet ditt, vil du ikke kunne få tilgang til versjon 6 -byggherren din eller -filene dine.

Finner du ikke nettstedet ditt? Nettstedet ditt er fortsatt i Min konto i listen din over nettsteder under Website Builder . Les hele svaret .

Merk: Nettstedet ditt kalles Website Builder etterfulgt av plannavnet ditt (for eksempel Website Builder Standard). Tidligere inneholdt nettstedet ditt Nettstedbygger i tittelen på plannavnet ditt (for eksempel Business Plus Nettstedbygger). Nettstedsadressen forblir den samme.

Spilt inn demo

Vi har tatt opp en demo som flytter et nettsted fra Nettstedbygger versjon 6 til Website Builder, slik at du kan se hvordan det gjøres.

1. Sammenlign det nye og det gamle nettstedet

Flash -komponentene som drev Nettstedbygger versjon 6, sluttet å fungere 31. desember 2020. Vi har lagret det gamle nettstedet som skal vises for de besøkende, men den eneste måten å redigere nettstedet på er å bruke Website Builder.

Innholdet ditt overføres til Website Builder som et utkast. Vi har gjort vårt beste for å få nettstedet ditt til å se bra ut i den nye designen. Selv om verktøyet vårt er ganske smart, er det ikke så smart som et menneske er.

Åpne det gamle nettstedet ditt i én nettleser -fane eller -vindu ved hjelp av nettsteds -URL -en, og åpne det nye nettstedet i redigeringsprogrammet for nettstedet i en annen nettleser -fane eller -vindu.

Når du er ferdig med å lage personlige detaljer, kan du publisere det nye nettstedet for å gjøre det synlig for besøkende og kunder.

Hvis noen av sidene dine krever videresending, tar vi oss av det. Vi har også designet overføringen, slik at det ikke finnes noen avbrudd i søkemotorer. Vi anerkjenner at SEO er en kontinuerlig innsats, så vi gir veiledning for å bli funnet på nettet .

2. Tilpass innholdet ditt

Avhengig av størrelsen og kompleksiteten til nettstedet ditt, kan det ta en time eller to og noen få dager å tilpasse innholdet. Det viktigste rådet er å holde det enkelt! Begynn i det små og gjør forbedringer over tid.

2.1 Velg et tema

Hvis du er en visuell person, kan det være lurt å oppdatere temaet ditt først, så det er lettere å se hvordan overskriftsbildet eller video-, tekst- og handlingsknappene dine ser ut. Du kan endre tema når som helst.

Eller du kan hoppe over dette trinnet og komme tilbake til det senere når du sjekker opp det visuelle merket ditt (logo, favicon, farge, skrifttype osv.)

1. Velg Tema i nettstedbyggeren din.
    Skjermbilde av hvor du finner Temaområdet.
  2. Alle temaene er navngitt. Legg merke til det gjeldende temanavnet, i tilfelle du vil bytte tilbake eller vurdere ulike alternativer.
    Skjermbilde av hvor du finner Tema -navnet.
  3. Velg Prøv et nytt utseende for å se hvordan nettstedet ditt ser ut innen en rekke temaer. Når du velger et tema, brukes temaet. Hvis du velger et tema, opprettes det også automatisk et lagringspunkt hvis du ønsker å gjenopprette nettstedet ditt . Kom tilbake hit for å endre tema når som helst .

2.2 Overskrift

Hvis du oppdaterer overskriftsbildet (eller videoen) til startsiden, angir du tonen for hele nettstedet.

Overskriftsbilde eller video
Oppdater overskriftsbildet eller overskriftsvideoen slik at den representerer virksomheten din. Hvis du er en rørlegger i Seattle, kan du vise at rør blir festet, skiftenøkler eller kran eller avløp. Ikke vis et naturskjønt bilde av Space Needle; bildet ditt skal representere hvem du er og hva du gjør.

Velg Forsidemedier , og velg deretter Endre bilde . Last opp ditt eget bilde eller video, eller bruk ett av våre avgiftsfrie arkivbilder eller -videoer. Når du er ferdig med å redigere bildet, videoen og alt -teksten, velger du Ferdig .

Merk: Biblioteket med arkivbilder i Website Builder er annerledes, større og bedre kuratert enn arkivbildene fra Nettstedbygger versjon 6. Eventuelle arkivbilder fra det gamle nettstedet må byttes ut.

Overskriftstekst og -knapp
Overskriften din skal inneholde -elementene til et effektivt nettsted for . Bruk løftet eller løsningen som overskrift , og legg deretter til noen få setninger om virksomheten din til avsnittet .

Til slutt, bruk et sterkt verb på handlingsknappen, som «Start gratis» eller «Reserve your spot», som forteller folk hva de skal gjøre (eller hvordan du kontakter deg). Deretter dirigerer du handlingsknappkoblingen til et spesifikt sted på nettstedet ditt eller til en annen URL (for eksempel en side for sosiale medier).

2.3 Tekst

Tekst i tekstblokker er blitt kopiert over for side til importøren . Etter at du har kopiert teksten, er dette et godt tidspunkt å oppdatere utdatert informasjon.

Merk: Tekst i spesielle elementer, for eksempel tabeller, blir ikke kopiert over. Kopier teksten manuelt fra det gamle nettstedet ditt, og bytt deretter til fanene til det nye nettstedet, og lim det inn her.

1. Velg Importer .
    Skjermbilde hvor du finner koblingen for å åpne den gamle Nettstedbygger versjon 6
  2. Velg siden som hadde teksten din, fra menyen.
  3. Finn og velg teksten du vil kopiere. Hvis du velger en tekstblokk, kopieres den automatisk til utklippstavlen.
  4. Velg delen i det nye nettstedet. Lim inn teksten (Ctrl/Cmd + V eller høyreklikk + Lim inn) på det nye stedet, enten direkte på siden eller i redigeringsprogrammet til høyre.

2.4 Bilder

Alle de opplastede bildene dine ligger i mediebiblioteket ditt under Mine opplastinger . Du kan enten få tilgang til mediebiblioteket ditt ved å endre hvilket som helst bilde på nettstedet ditt, eller velge Mine bilder fra instrumentbordet.

Merk: Hvis du har et stort antall bilder, kan det ta noen minutter etter at du har startet importprosessen før alle bildene dine vises.

1. Velg et bilde i det nye nettredigeringsprogrammet.
  2. Velg Endre bilde .
  3. Velg Mine opplastinger .
  4. Velg et av bildene dine. Eller bruk aksjemedier, et bilde fra sosiale medier eller medier fra dine andre nettsteder.

Bilder som er en del av Nettstedbygger V6 -nettstedet ditt, overføres til det nye Website Builder -nettstedet ditt. Men du kan ha satt inn bilder fra et frittstående fotoalbum. Slik kan du se forskjellen og laste ned bilder fra et enkeltstående fotoalbum .

Filer som er koblet til Nettstedbygger V6 -nettstedet ditt, overføres ikke. Du må laste ned filene dine og deretter legge til nedlastbare filer eller PDF -filer til det nye Website Builder -nettstedet ditt.

2.5 Legg til og flytt seksjoner

På en side kan du legge til en del eller duplisere en del . Liker du ikke hvordan en del ser ut? Endre deloppsettet eller rediger innholdet . Du kan også flytte en del fra en side til en annen .

Website Builder har mange spesialiserte seksjoner som PDF-seere, prislister eller meny seksjoner for restauranter, eiendomsmegling oppføringer, kode seksjoner, Soundcloud lydspor, etc.

Bruk Kontakt oss -delen for å vise adresse og sted, timer, e -post, telefonnummer og WhatsApp -informasjon. Kunder kan til og med sende inn et skjema, inkludert vedlegg. Når en kunde fyller ut skjemaet, skanner vi det for virus og skadelig programvare, og deretter kommer det til en e -post du angir.

2.6 Gjenta for andre sider på nettstedet ditt

Nå som hjemmesiden din er fullført, er det på tide å jobbe med andre sider på nettstedet ditt. De fleste sider vil være tomme, selv om du vil oppdage at noen spesifikke typer sider, som for eksempel Om oss, Kontakt oss, Fotogallerier osv., Kan være forhåndsutfylt med seksjoner.

3. Publiser det nye nettstedet

Når det nye nettstedet er klart, er det på tide å velge Publiser . Husk at det ikke trenger å være perfekt. Begynn i det små og gjør forbedringer over tid.

Når du velger Publiser, ser du en popup-boks. Når du publiserer det nye nettstedet ditt i Website Builder, blir det gamle nettstedet fjernet fra kontoen din.

3.1 Koble nettstedet ditt til et domenenavn under en annen konto

Hvis GoDaddy-nettstedet ditt er koblet til et domenenavn gjennom en annen registrator eller et annet GoDaddy-domene ved hjelp av en annen pålogging og passord, ser du en popup-boks med instruksjoner om hvordan du oppdaterer domenenavnets DNS-poster .

Logg på domenenavnleverandøren din der domenenavnet ditt er registrert, og modifiser DNS -oppføringene dine . Dette er også den samme prosessen hvis du bruker én konto for Website Builder -nettstedet ditt og en annen konto for domenenavnet ditt.

Etter at du har gjort endringer i DNS -en din, kan det ta alt fra noen få minutter til noen timer før endringene går gjennom og domenet ditt begynner å virke.

Hvis du ønsker hjelp med å gå gjennom prosessen eller har spørsmål, er våre GoDaddy-guider her for å hjelpe deg på (480) 463-8333.

Merk av i avmerkingsboksen for å markere forståelsen og samtalen din, og velg deretter Ja, publiser nå .