Flytt mitt Plesk -nettsted med FTP og FileZilla

Du kan laste opp eller sikkerhetskopiere nettstedet ditt ved å flytte en kopi av filene dine mellom datamaskinen og hostingkontoen din med File Transfer Protocol (FTP). Det finnes mange forskjellige klienter du kan bruke, men vi anbefaler FileZilla.

Det kan ta en stund å laste opp eller ned nettstedet eller hele hostingkontoen din, avhengig av størrelsen på nettstedet og internettilkoblingen din.

Advarsel: Hvis nettstedet ditt bruker databaser (f.eks. MySQL eller MSSQL), må du sørge for at du også sikkerhetskopierer de databasene for å opprette en fullstendig sikkerhetskopiering.

For å kunne koble til FileZilla, må du vite følgende:

Felt Hva du skal skrive inn …
Vert Domenenavn eller IP-adresse (informasjon nedenfor)
Brukernavn FTP-brukernavn (informasjon nedenfor)
Passord FTP-passord (informasjon nedenfor)
Port 21

1. Last ned, installer og start FileZilla.
  2. Fyll ut følgende felt:
    FileZilla Quickconnect
  3. Klikk på Hurtigtilkobling
  4. I Eksternt område åpner du rotmappen til nettstedet ditt.
  5. I Lokalt område åpner du en mappe på datamaskinen hvor du lagrer nettstedsfilene dine lokalt.
    Lagre hostingfiler med FileZilla
  6. Last opp filene dine Last ned filene dine
    I Lokalt område velger du alle nettstedsfilene- og katalogene og drar dem til Eksternt område. I Eksternt område velger du alle nettstedsfilene- og katalogene og drar dem inn i Lokalt område.

Hvis du laster opp nettstedet ditt, vil nettstedet ditt være aktivert når filene er ferdig flyttet. Hvis du laster ned nettstedet ditt, vil du ha en sikkerhetskopi av nettstedet lagret på datamaskinen din når filene er ferdig flyttet.

Finn IP-adressen din

1. Logg på GoDaddy -kontoen din og åpne Plesk Hosting -kontoen. ( Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt? )
  2. IP -adressen din vises rett under domenenavnet ditt.
    Finn Plesk -IP -adressen din
  3. Angi IP-adressen din i Host-feltet for å koble til FileZilla i trinn 2 ovenfor.

Finn FTP -brukernavnet og -passordet ditt

1. Logg på GoDaddy -kontoen din og åpne Plesk Hosting -kontoen. ( Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt? )
  2. FTP -brukernavnet ditt (Plesk -pålogging) og passordet ditt vises på høyre side av siden under Innstillinger .
    Finn Plesk FTP -brukernavn og -passord
  3. For å endre passordet ditt klikker du Endre , skriver inn det nye passordet og klikker Endre passord .
  4. Angi FTP -brukernavnet og passordet ditt i de angitte feltene for å koble til FileZilla i trinn 2 ovenfor.

Merk: Endring av FTP -brukernavn eller -passord vil bli behandlet i løpet av få minutter.

Neste trinn

Mer informasjon

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke tredjepartsprodukter direkte, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.