Flytt WordPress-nettstedet mitt automatisk

Hvis du har et WordPress-nettsted med et annet selskap, kan du flytte det til Basic, Deluxe, Ultimate eller Developer Administrert WordPress-kontoen din med det innebygde overføringsverktøyet.

Merk: Hvis du har en Administrert WordPress-konto av Pro-typen (kun tilgjengelig i USA og Canada), følger du disse instruksjonene i stedet.

Merk:Administrert WordPress-abonnementet ditt inkluderer et visst antall nettsteder – for eksempel kan en Basic-konto ha ett nettsted. Hvis abonnementet ikke har flere tilgjengelige nettsteder, må du fjerne et nettsted fra abonnementet eller kjøpe et ekstra abonnement, før du begynner på disse instruksjonene.

Forberede nettstedet ditt for overføring

Før du begynner, må du påse at nettstedet ditt kan overføres og at du har all serverinformasjonen du trenger.

Kvalifiserte nettsteder

Du kan overføre et nettsted fra enhver bedrift eller host, med mindre den har:

Serverinformasjon

For å utføre overføringen trenger du følgende informasjon fra din nåværende host:

• FTP-brukernavn og -passord
  • WordPress-administratorbrukernavn og -passord
  • Hostplassering eller IP-adresse
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrerte WordPress-nettsteder.
  3. Klikk på Legg til nettsted.
    klikk på legg til nettsted til administrert wordpress

Merk:Hvis du ser Du har ingen tilgjengelige nettsteder, klikk på Kjøp nytt abonnement for å kjøpe et ekstra abonnement, eller klikk på Avbryt for å gå tilbake til listen din over WordPress-nettsteder.

4. Gå til listen Dine eksisterende abonnement, velg Administrert WordPress-abonnementet du vil bruke for det overførte nettstedet, og klikk på Neste.

Merk:Hvis du bare har ett tilgjengelig nettsted, velger vi automatisk dette abonnementet for deg, og du kommer ikke til å se en liste over abonnementer. Fortsett med neste trinn.

5. Klikk på Jeg overfører et eksisterende nettsted, og klikk deretter på Kom i gang.
    Klikk på Jeg overfører et eksisterende nettsted, og klikk deretter på Kom i gang
  6. Fyll ut de gjenstående feltene for å få nettstedet ditt overført.

Vi sender deg en e-post når vi er ferdige med å overføre nettstedet ditt.