Administrert WordPress Hjelp

Flytt WordPress-nettstedet mitt automatisk

Managed WordPress kommer med en automatisk overføring-funksjon for beleilig overføring av det eksisterende nettstedet ditt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. På Mine produkter-siden i avsnittet Managed WordPress , velger du Administrer alle.
  3. Ved siden av Managed WordPress velger du + Opprett nettsted.

Merk: Hvis du ser Du har ingen tilgjengelige nettsteder, velger du Kjøp ny plan for å kjøpe en ekstra plan, eller velg Avbryt for å vende tilbake til din liste over WordPress-nettsteder.

4. Fra listen Dine eksisterende planer velger du Managed WordPress-planen du ønsker å bruke for nettstedet du flytter, og velg deretter Neste.

Merk: Hvis du bare har ett tilgjengelig nettsted, velger vi automatisk denne planen for deg, og du kommer ikke til å se en liste over planer. Fortsett med neste trinn.

5. Velg Overfør et eksisterende WordPress-nettsted.
  6. Fyll ut de gjenstående feltene for å få nettstedet ditt overført.
    1. Hvilket nettsted ønsker du å overføre? – Domenenavnet til nettstedet du skal overføre.
    2. WordPress-brukernavn og WordPress-passord – Brukernavn for administrator.
    3. Når det er opprettet kontakt med nettstedet som skal overføres og administratorinformasjonen som er oppgitt er riktig, velger du Fortsett.
    4. Velg det riktige Datasenterer for din region.
    5. Velg Start overføring.
  7. Det kan ta en stund før overføringen er ferdig. Større og mer sammensatte nettsteder kan ta mer tid. Vi sender deg en e-post når vi er ferdige med å overføre nettstedet ditt.