Administrert WordPress Hjelp

Flytt WordPress-nettstedet mitt automatisk

Managed WordPress kommer med en automatisk overføring-funksjon for beleilig overføring av det eksisterende nettstedet ditt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. På Mine produkter-siden i avsnittet Managed WordPress , velger du Administrer alle.
  3. Ved siden av Managed WordPress velger du + Opprett nettsted.
    opprett nettstedsknapp
  4. Fra listen Dine eksisterende planer velger du Managed WordPress-planen du ønsker å bruke for nettstedet du flytter, og velg deretter Neste.
    velg en plan
  5. Velg Overfør et eksisterende WordPress-nettsted.
    velg å overføre
  6. Følg veiviseren og fyll inn de passende feltene. Du vil trenge følgende opplysninger for å starte prosessen:
    • Domenenavnet til nettstedet du overfører.
    • WordPress-brukernavnet og WordPress-passordet for nettstedet du overfører.
  7. På slutten av veiviseren, velger du Neste for å starte overføringen.
  8. Det kan ta mer tid å fullføre store og mer sammensatte nettsteder. Vi sender deg en e-post når vi er ferdige med å overføre nettstedet ditt.