Flytte et domene til en annen GoDaddy-konto

Hvis du vil flytte et domenenavn fra en av kontoene du har hos oss, til en annen, er du på riktig sted – det kalles en kontoendring. Hvis du må flytte et domenenavn til en annen registrator, se Overfør domene til en annen registrator.

Påkrevd: Hvis du nettopp har lagt til Beskyttet registrering og aktivert totrinnsverifisering på kontoen din, må du vente 72 timer OG kansellere Beskyttet registrering før du kan flytte domenet ditt til en annen GoDaddy-konto.

Når du har utført de følgende trinnene, sender vi eieren av den mottakende kontoen en e-postmelding med instruksjoner om hvordan flyttingen bekreftes. Mottakeren må bekrefte flyttingen av domenenavnet innen ti dager. Etter ti dager blir transaksjonen tidsavbrutt, og du må starte den på nytt. Se Akseptere et domenenavn inn i kontoen din (trinn 13 nedenfor) for instruksjoner om hvordan du bekrefter flytting av et domenenavn.

Merk: Et domenenavn må ha aktiv status for at man skal kunne foreta kontoendringer. Hvis et domene har aktiv status, men utløpsdatoen har forfalt, tillates det ikke å starte kontoendring. Domener som endrer konto, vil bli låst for overføringer i en periode på ti dager for å beskytte mot svindel.

.info-domener som nylig er registrert, har en venteperiode på fem dager før en kontoendring kan startes.

Det ser ut til at du ikke er pålogget. Hvis du logger på over (under Tekstikon), kan vi forkorte prosessen.

1. Gå til Domeneinnstillinger-siden.
  2. Klikk på Overfør et domene til en annen GoDaddy-konto under Flere innstillingerDomeneinnstillinger-siden.
  3. The Begin Account Change window will appear:
  4. Begin account change window

5. Enter and re-enter the Email address of the recipient.
  6. Hvis du kjenner til mottakerens kundenummer, velger du Jeg har ... og skriver deretter inn påloggingsinformasjonen for kontoen. E-postadressen du angir, være den samme e-postadressen som brukes som e-postadresse for kjøperens kontakt, ikke e-postadressen til domenets administrator.
  7. Merk: Hvis du ikke har påloggingsinformasjonen til den nye registranten, lar du dette feltet stå tomt, og velger deretter Angi ny informasjon.

8. I Kontaktinformasjon for domenet, velger du én av følgende:

Merk: Den nye registrantens Kundenr. eller påloggingsnavn kan være påkrevd eller valgfritt, avhengig av hva du velger her. For Angi ny informasjon er det valgfritt. For alle andre alternativer er det påkrevd. Hvis verdi er angitt, må den samsvar med informasjonen som er registrert for den mottakende kontoen.

• Angi ny informasjon – Skriv inn kontaktinformasjon for den nye registranten.
    • ‌‌Bruk opplysninger fra spesifisert kundekonto – Bruk kontaktinformasjon fra kontoen du oppga i trinn 6. (Dette vil ikke fungere før den spesifiserte kunden har konfigurert innstillinger-siden sin slik at den omfatter all nødvendig informasjon.)
    • Ikke endre – Beholder kontaktinformasjonen som på gjeldende tidspunkt er tilordnet domenenavnet som flyttes. Når man velger Ikke endre, utløses ikke sending av ICANN Endring av registrant-e-post til noen av partene, verken den overtakende eller den overførende.

Merk: Ved flytting av et toppdomenenavn med landkode (ccTLD) kan det være nødvendig å velge dette alternativet og få den nye registranten til å kontakte støtteavdelingen vår for å oppdatere kontaktinformasjonen. Mens kontaktinformasjonen blir oppdatert, vil domenet ha status som Venter på oppdatering, og kontoendringen vil ikke fortsette før endringen er fullført. For mer informasjon, se

.

9. Velg Behold gjeldende navneservere for dette domenet for å beholde de gjeldende navneserverne for domenenavnet. Hvis du ikke velger dette alternativet, parkerer vi domenenavnet når den nye registranten aktiverer det i den nye kontoen.

Merk: Alle navneserverendringer vil føre til at et aktivt nettsted blir frakoblet. I tillegg vil domenenavnet miste eventuelle egendefinerte DNS når den flyttes den til nye kontoen.

10. Klikk Neste.
  11. Hvis du valgte Angi nye opplysninger, må du fullføre følgende trinn, og deretter klikke Neste:
    • Organisasjon (valgfritt) – Organisasjonen som den nye registranten er tilknyttet, hvis noen
    • ‌‌Jeg bekrefter at den spesifiserte organisasjonen ... (Valgfritt) – Indikerer at du godtar at organisasjonen vil være lovlig registrant
    • Fornavn og etternavn – Den nye registrantens for- og etternavn
    • Adresse 1 og 2 – Gateadressen til den nye registranten
    • Land – Landet der den nye registranten bor
    • Sted, delstat/region (om aktuelt), postnummer – Adressen og postnummeret til den nye registranten
    • Telefon – Den nye registrantens telefonnummer
    • Faks (valgfritt) – Den nye registrantens faksnummer

Merk: Vi viser en liste over tjenestene som vil bli kansellert når du har flyttet domenenavnet bort fra kontoen din. Du kan ikke reversere en kansellering etter at du har samtykket i flyttingen. Det er ikke mulig å foreta overføringer i en tidagers periode etter at domenet har blitt flyttet til en ny konto.

12. Les avtalen om endringen av registrantens domenenavn. Hvis du godtar vilkårene, velg Jeg har lest og godtar endringen av domenenavn ...

Merk: Når du endrer organisasjonen eller for- eller etternavnet (i mangel av en organisasjonsoppføring), må du godta en 60-dagers låseperiode for å kunne gå videre. Hvis du har et .au-domenenavn, er det ikke nødvendig med en 60-dagers låseperiode.

13. Hvis du vil overføre domenenavnet ditt i løpet av 60-dagersperioden, må du avslå endringen av registrant og overføre domenenavnet før du oppdaterer feltene Organisasjon, Fornavn eller Etternavn. Ellers velger du Jeg forstår at hvis jeg vil overføre dette domenet ....
  14. Klikk på Fullfør. Hvis du valgte Ikke endre i trinn 7 ovenfor, er du ferdig, og den overtakende kunden må godta kontoendringene for domenet. Hvis du valgte Angi ny informasjon eller Bruk opplysninger fra spesifisert kundekonto, se merknaden nedenfor.

Merk: Hvis du valgte enten Angi ny informasjon eller Bruk opplysninger fra spesifisert kundekonto i trinn 7 ovenfor, du klikke på koblingen i en e-post sendt av GoDaddy til e-postadressen som er oppgitt som WHOIS-registrantkontakt for domenet/domenene du flytter. Hvis du ikke klikker på denne koblingen (som bekrefter endring av registrantinformasjon for kontoendring), blir domenenavnet ikke flyttet ut fra kontoen din og vil fortsatt ha status som Venter på oppdatering.

Når du har klikket på e-postkoblingen som bekrefter endring av registrant, blir domenet flyttet til den overtakende kundens konto, og denne kan godta domenenavnet.

Hvis du flytter et domene med aktivert personvern, vil personvernet bli fjernet i løpet av denne prosessen, og du må kjøpe det på nytt når flyttingen er fullført.