Flytte innhold fra V6 til V7

Etter at du har oppgradert Nettstedbygger, må du flytte v6-innholdet ditt til det nye v7-nettstedet. v6-innholdet vil ikke være tilgjengelig etter at du publiserer det nye nettstedet. Ta deg derfor tid til å kopiere det gamle innholdet til det nye nettstedet.

Denne prosessen kan ta litt tid, så du bør avsette litt tid til å gjøre det.

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Åpne Nettstedbygger v7 og velg et tema.
  3. Opprett noen nye, tomme sider for det nye nettstedet. (Se Legg til en side.)

Du behøver ikke bruke mye tid på å opprette perfekte v7-sider – målet er å flytte v6-innholdet over til det nye nettstedet så enkelt som mulig. Du kan endre navn på og finpusse v7-sidene senere hvis du vil.

4. Åpne en ny fane eller et nytt vindu i nettleseren, logg på Website Builder-kontoen din på nytt, og denne gangen åpner du v6-nettstedet ditt.
  5. Velg teksten på hver side av nettstedet, og høyreklikk og velg Kopier.
  6. Bytt tilbake til nettleserfanen eller -vinduet som viser det nye v7-nettstedet, og velg en side.
  7. Klikk på tekstverktøyet i verktøylinjen til venstre for å legge til en tekstboks på siden. Dra boksen hvis du må flytte på den. (Se Hvordan legge til og redigere tekst.)
    Klikk på tekstverktøyet og dra en tekstboks over på siden
  8. Velg plassholderteksten i tekstboksen, og trykk Ctrl/Command+P for å lime inn teksten som er kopiert fra v6-nettstedet ditt.
    Velg plassholderteksten og trykk Ctrl/Command+P for å lime inn v6-teksten

MERK: Etter at du har flyttet over teksten på det gamle nettstedet, må du også laste opp bildene dine på nytt. Se Legge til og redigere bilder og Slik legger du til lysbildefremvisninger og fotogallerier.

9. Fordi v6-versjonen (med innhold) ikke lenger vil være tilgjengelig etter at du publiserer v7-nettstedet, må du dobbeltsjekke for å være sikker på at du har kopiert alt fra det gamle nettstedet.
  10. Etter at du har bekreftet at alt er flyttet til det nye nettstedet, kan du publisere det. (Se Publiser nettstedet ditt.