Flytte nettstedet ditt til oss (delt hosting)

Hvis du har en hostingkonto et annet sted, men du vil flytte den til oss (takk!), har vi all den informasjonen du trenger i denne artikkelen. Det er likevel noen utfordringer den ikke dekker.

Denne veiledningen er flott hvis du ... Ikke bruk denne veiledningen hvis ...
  • Har en enkel siden bygget ved hjelp av HTML
  • Ønsker å la e-posttjenesten din være som den er
  • Har FTP-tilgang til ditt nettsted sine filer
  • Bruker WordPress (i stedet anbefaler vi denne)
  • Bruker andre webprogrammer, som Joomla!
  • Vil gjøre endringer på din e-posttjeneste

Hvis alt dette høres greit ut for deg, kan vi sette i gang.

Konfigurer kontoen din

Etter at du har kjøpt en konto, må du konfigurere den så vi vet hvilket domene du planlegger å bruke. Vi har den informasjonen i Konfigurer kontoen din.

Hvis du flytter ditt nettsted mellom hostingkontoer innen vårt system, må du kanskje fjerne domenet fra en eksisterende konto eller endre den gamle kontoens primære domenenavn.

Laste ned nettstedet ditt

Hvis du har en kopi av nettstedets fileer, kan du hoppe over dette trinnet.

Hvis du ikke har det, må du laste ned en kopi av filene fra ditt nåværende hostingselskap. Siden det er så mange potensielle steder du kan ha hostingen din, er det umulig for oss å dokumentere prosessen. Vi kan imidlertid si at vi anbefaler å bruke en FTP-klient, og gi deg dokumentasjon om hvordan du bruker den (riktignok med systemet vårt) i

.

Laste opp nettstedet ditt

Når du har filene, må du flytte dem fra din lokale datamaskin til din hostingkonto (med andre ord våre servere, som er tilgjengelige over Internett). For å gjøre dette, anbefaler vi at du bruker en FTP-klient. Det finnes imidlertid også andre måter å gjøre det på. For mer om det, se

.

Forhåndsvise nettstedet ditt

Etter at du har fått innholdet til din hostingkonto, bør du forhåndsvise siden for å være sikker på alt det ser bra ut. For den informasjonen, se

.

Gjør nettstedet ditt hos oss live

Hvis alt ser bra ut, kan du offisielt bytt fra din gamle hostingkonto til oss ved å endre DNS, som styrer hvilken hostingkonto/-server ditt domenenavn laster (mer info). Denne prosessen er ganske enkel, men det er to måter å gjøre det på, som har ulike virkninger på ditt nettsted - hovedsakelig e-posten.

Før du fortsetter, spør deg selv: "Bryr jeg meg om hva som skjer med min nåværende e-postkonfigurasjon?"

Ja For å opprettholde gjeldende e-postkonfigurasjon, må du bare endre domenenavnets primære IP-adresse/A-oppføring. Du kan finne IP-adressen ved hjelp av disse instruksjonene.

Når du har den, må du endre den hos selskapet der domenenavnet ditt er registrert. Hvis det er gjennom oss, kan du bruke vår DNS-manager (Administrer DNS ).
Nei Hvis du ikke bryr deg om hva som skjer med gjeldende e-postkonfigurasjon, kan du endre navneserverne (som vil endre alle dine DNS-innstillinger). Vi har alle disse instruksjonene i Endre navneserver for domenene mine.

Det kan ta opptil 48 timer før disse innstillingene vises på hele Internett. Når de gjør det, er du ferdig! Du er ferdig med overføringen fra hostingkontoen din.