Forbedre nettstedets søkemotorrangering

Det finnes ingen garanterte måter å forbedre nettstedets rangering i resultatene fra søkemotorer på, men våre abonnementer Business, Business Plus og eCommerce inkluderer et verktøy for optimalisering av søkemotor (SEO). Det hjelper deg å legge til ekstra informasjon om nettstedet for å fange den digitale oppmerksomheten til søkemotorene.

Merk: Hvis du har et privatabonnement, kan du sammenligne det med våre SEO-utstyrte abonnementer og vurdere å oppgradere.

1. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  2. Klikk på panelet Nettsideinnstillinger.
    klikk på panelet Nettsideinnstillinger
  3. Klikk på Optimalisering av søkemotor.
  4. Klikk Begynn å optimalisere. (Knappen vises ikke hvis du har et privatabonnement, og informasjonen du anga i feltet Beskrivelse lagres ikke.)
    klikk Begynn å optimalisere
  5. Skjemaet legger automatisk til nettstedets navn. Følg de trinnvise meldingene for å legge til mer informasjon.
    fyll ut skjemaet
  6. Etter at du har fylt ut skjemaet klikker du Publiser nå for å umiddelbart legge til informasjonen i skjemaet til nettstedet, eller klikk Publiser senere hvis du ikke er helt ferdig.
    publiser oppdateringer
  7. Etter at du har publisert SEO-informasjonen, er mesteparten av informasjonen du la til kun synlig for søkemotorenes søkeroboter. Hjemmesiden din vil derimot inkludere de beskrivende frasene du anga.
    beskrivelse lagt til