Forespør et SSL-sertifikat

Etter at du kjøper et SSL-sertifikat, må du forespørre det for domenenavnet (eller det "vanlige navnet") du ønsker å bruke.

Før du starter

Før du ber om sertifikatet ditt, anbefaler vi at du kontrollerer følgende informasjon:

Aktiver kreditten din

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk SSL-sertifikater.
  3. Klikk på Konfigurer ved siden av SSL-sertifikatet du ønsker å bruke.
  4. Hvis du har flere kreditter, velger du kreditten du ønsker å bruke. Deretter klikker du Konfigurer.
  5. Oppdater siden. Du skal høre til å se et Nytt sertifikat. Hvis du ikke gjør det, fortsetter du å oppdatere siden til du ser det.

Show me how

Forespør sertifikatet

1. Ved siden av Nytt sertifikat, klikker du på Administrer.
  2. Velg ett av følgende basert på hvor sertifikat blir hostet:
    Hvor blir det hostet? Hva du skal gjøre
    GoDaddy -hosting eller nettstedbygger Velg domenet som hostes i kontoen du vil bruke.
    Alle andre steder
    Velg Oppgi en CSR, og skriv deretter inn CSR-en fra serveren. Hvis du trenger hjelp, se Forespør et SSL-sertifikat

MERK: Hvis du ber om et UCC-sertifikat, må CSR-en inkludere SAN-ene du vil bruke.
  3. Kun UCC-sertifikater — Skriv inn eventuelle alternative navn for emnet (SAN-er) du vil bruke, og klikk deretter på Legg til.
  4. Avhengig av utstedelsestype, gjør du ett av følgende:
    Utstedelsetype Velg ...
    Standard Klikk på Forespør sertifikat.
    Deluxe, Utvidet validering (EV) Klikk på Neste og fyll deretter ut informasjonen på neste side. Vi vil bruke denne informasjonen til å bekrefte at du kontrollerer det vanlige navnet som du ba om sertifikatet for, så det må samsvare uansett hvilken dokumentasjonen du har gitt oss.

Klikk på Ferdig.