Forespør et SSL-sertifikat

Forespør et SSL-sertifikat ved å kontakte en GoDaddy-veileder.

Etter at du kjøper et SSL-sertifikat og aktiverer SSL-kreditten må du forespørre det for domenenavnet (eller det «vanlige navnet») du ønsker å sikre med SSL-en.

Klikk på bildet som samsvarer med typen SSL-sertifikat du forespør:

(Ikke det du ser?)

Måten du forespør sertifikat ditt på kommer an på situasjonen din:

Situasjon Følg disse trinnene
Nettstedet mitt er det primære domenet på en GoDaddy-hostingkonto. Bruk veiviseren for SSL-sertifikat for å forespørre sertifikatet ditt for automatisk installasjon.
Nettstedet mitt er et sekundært domene som hostes på en GoDaddy-hostingkonto eller hostes med et annet selskap, og jeg har ikke generert en Forespørsel om sertifikatsignering (CSR). Bruk veiviseren for SSL-sertifikat for å opprette en CSR og privat nøkkel som du kan laste ned for bruk senere, og forespør sertifikatet ditt med disse filene.
Jeg har en CSR og behøver kun å forespørre SSL-sertifikatet mitt (avanserte brukere). Forespør et sertifikat med en CSR som allerede er blitt opprettet.

Merk: Hvis nettstedet ditt ble opprettet med Administrert WordPress, Nettsteder + Markedsføring eller Nettsteder + Markedsføring-nettbutikk, blir SSL-sertifikatet installert automatisk for deg når nettstedet ditt blir opprettet og du kan se bort fra disse instruksjonene.

Bruk veiviseren for SSL-sertifikat for å forespørre sertifikatet ditt

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp til å åpne produktet ditt?)
  2. På siden Konfigurere sertifikat klikker du på Velg et domene.
  3. Begynn med å skrive inn domenenavnet ditt. Hvis domenenavnet ditt er det primære domenet på en hostingkonto med GoDaddy, vil det være under en liste kalt Netthotell. Klikk på domenet, og klikk deretter på Fortsett.
    Velg et domene
  4. Det var det hele! Det neste trinnet ditt er å bevise at du har kontroll over domenenavnet.

Bruk veiviseren for SSL-sertifikat til å opprette en CSR og privat nøkkel, og så forespør du sertifikatet ditt

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp til å åpne produktet ditt?)
  2. På siden Konfigurere sertifikat klikker du på Velg et domene, skriv inn domenenavnet ditt og klikk på Fortsett.
  3. Forespørselen din om sertifikatsignering (CSR) og privat nøkkel vil vises under domenenavnet ditt. Klikk på Lagre fil under begge seksjoner for å laste ned din CSR og private nøkkel.
    Lagre CSR og privat nøkkel
  4. Det var det hele! Det neste trinnet ditt er å bevise at du har kontroll over domenenavnet.

Forespør sertifikatet ditt med en CSR som allerede er blitt opprettet

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp til å åpne produktet ditt?)
  2. På siden Konfigurere sertifikat klikker du på Legg inn en CSR.
  3. Lim hele CSR-en inn i boksen og klikk på Fortsett.
    Lagre CSR og privat nøkkel
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp til å åpne produktet ditt?)
  2. ‌Velg ett av følgende alternativer basert på hvor sertifikat blir hostet:
    Hvor blir det hostet? Hva du skal gjøre
    GoDaddy-nettsidebygging eller -hosting på det primære domenenavnet Velg domenet som hostes i kontoen du vil bruke.
    Alle andre steder – inkludert sekundære domener og underdomener på GoDaddy-hostingen din Velg Oppgi en CSR og skriv deretter inn CSR-en fra serveren.
  3. Kun UCC-sertifikater – Skriv inn eventuelle alternative navn for emnet (SAN-er) du vil bruke, hvis du ikke har angitt dem i din CSR, og klikk deretter på Legg til.
  4. Klikk på Neste og fyll deretter ut informasjonen på neste side.
  5. Klikk på Fullført.