Forespør et SSL-sertifikat (deluxe eller utvidet bekreftelse)

Etter at du kjøper et SSL-sertifikat og aktiverer SSL-kreditten må du forespørre det for domenenavnet (eller det «vanlige navnet») du ønsker å sikre med SSL-en.

Forespør sertifikatet

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp til å åpne produktet ditt?)
  2. ‌Velg ett av følgende alternativer basert på hvor sertifikat blir hostet:
    Hvor blir det hostet? Hva du skal gjøre
    GoDaddy-nettsidebygging eller -hosting på det primære domenenavnet Velg domenet som hostes i kontoen du vil bruke.
    Alle andre steder – inkludert sekundære domener og underdomener på GoDaddy-hostingen din Velg Oppgi en CSR og skriv deretter inn CSR-en fra serveren.
  3. Kun UCC-sertifikater – Skriv inn eventuelle alternative navn for emnet (SAN-er) du vil bruke, hvis du ikke har angitt dem i din CSR, og klikk deretter på Legg til.
  4. Klikk på Neste og fyll deretter ut informasjonen på neste side.
  5. Klikk på Fullført.

Neste trinn

Disse sertifikatene krever ytterligere bekreftelse i neste trinn. Fortsett med artikkelen som gjelder sertifikattypen din: