GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Forespørsler om avslutning av abonnement blir behandlet automatisk

GoDaddy Email Marketing tar seg av oppmeldinger for deg automatisk! Men noen ganger skriver folk til deg i stedet for å klikke på Avslutt -knappen i e -posten din. I så fall er du ansvarlig for å undertrykke disse kontaktene fra Abonnenter -listen din. Men ikke bekymre deg, GoDaddy Email Marketing gjør det enkelt !

Relaterte emner:

Hvordan avslutter folk abonnementet på e -poster
Kan jeg blokkere noen uten at de avslutter abonnementet?
Bruke Visningsnavn -funksjonen for å gi alternativene for avslutte abonnenter