Jeg glemte brukernavnet mitt

Finn ditt brukernavn for GoDaddy hvis du glemte det, men fremdeles vet hva passordet ditt er.

Påkrevd: Hvis du har et GoDaddy-domenenavn på kontoen din, må du vite hva det er for å kunne gjenopprette brukernavnet ditt.
  1. Gå til siden Hent brukernavn.
  2. Angi E-post-adressen som er knyttet til kontoen din, og velg deretter Fortsett. Fullfør sikkerhetsutfordringen når den dukker opp.
  3. Hvis du har et GoDaddy-domenenavn, angir du et hvilket som helst Domenenavn som er knyttet til kontoen din (for eksempel coolexample.com), og deretter velger du Filter. Vi sender en engangs-PIN-kode til e-postadressen din.
  4. Under 6-sifret kode angir du PIN-koden, deretter velger du Verifiser kode. Vi viser deg brukernavnet ditt.