GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Forhåndsvise e-postkampanjen

Når du oppretter en markedsføringskampanje på e-post, kan det være lurt å forhåndsvise den før du sender den.

1. Logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Hvis du ikke allerede har en e-postkampanje åpen i Redigerings-modus, klikker du Rediger nederst i en kampanje.
    Klikk  Rediger
  3. Klikk Forhåndsvis øverst til høyre i kampanjen.

Du må være i Redigerings-modus for å forhåndsvise kampanjen.

Du kan nå gjennomgå e-postkampanjen slik den vil vises for mottakerne.

4. Gjør ett av følgende nederst til venstre i vinduet Forhåndsvisning:
    • Hvis du vil gå tilbake og redigere kampanjen, klikker du Rediger.
    • Hvis du vil sende en test-e-post til deg selv, klikker du Send en test, angir e-postadressen din og klikkerSend test.
      Sende en test-e-post

Gå til innboksen for å gjennomgå testen av e-postkampanjen.