Forhåndsvise nettstedet med hostfiler

Hvis du legger til oppføringer i hostfilen, kan du se filene du lastet opp til hostingkontoen, før du endrer domenets navneservere. For å gjøre dette må du legge til hostingkontoens IP-adresse som en oppføring på datamaskinens host (din datamaskin). Filens plassering er avhengig av operativsystemet (OS):

OS Plassering av hostfil
Windows (8, 7, XP, osv.) c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Macintosh OS X /private/etc/hosts
Linux /etc/hosts

Merk: Du må lage en kopi av hostfilen et annet sted for å gjøre endringene, og deretter kopiere den tilbake.

Legg til en oppføring for domenet/hostingkontoen ved å bruke følgende format:

[kontoens IP-adresse] [det fullt kvalifiserte domenenavnet]

For eksempel:

12.0.0.1     coolexample.com

Du kan også legge til www-versjonen av domenet. Du kan legge til den versjonen til samme linjen, slik:

12.0.0.1 coolexample.com www.coolexample.com

Slik finner du IP-adressen avhengig av hvilken type hostingkonto du bruker:

Advarsel: Når domenet er overført, må du sørge for å fjerne oppføringen fra hostfilen. Hvis du ikke fjerner oppføringen og endrer planer eller servere i fremtiden, kan du ikke se nettstedet.

Merk: Vi støtter ikke endring av systemfiler, så du gjør det på egen risiko.