Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Forhindre problemer med størrelsesbegrensning i MySQL

Administrert WordPress -hostingkontoen din har en lagringsgrense på 1 GB på MySQL -databasen. Når en database overskrider denne grensen, vil ikke de inkluderte sikkerhetskopiene dine koble til databasen din, nettstedet ditt kan være tregere, og noen av nettstedets databasefunksjoner fungerer kanskje ikke som de skal. Forhindre at databasen din overskrider denne grensen ved å fjerne overheaddata, unormal kommentarsøppel, slettede innlegg og innleggsrevisjoner.

1. Sjekk databasestørrelsen din i phpMyAdmin .
  2. Fjern overheaddata ved å optimalisere databasen .
  3. Fjern uønskede kommentarer .
  4. Forhindre fremtidig spam -kommentar ved å endre nettstedets kommentarinnstillinger .

Merk: For problemer med MySQL -størrelse sender vi en første melding når vi oppdager problemet, fjerner tilskudd innen to uker, og etter 28 dager totalt sletter vi databasetabellen som er for stor.

Mer informasjon

• Finn ut hvordan du administrerer MySQL -databasen på phpmyadmin.net .