GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Forklarede analyser: Gjennomkoblinger

Kontakter som klikket på koblinger i e -postnyhetsbrevet ditt, er inkludert i Forklaring av Analytics: EngasjertEngasjert statistikk i e -postanalysene dine. For å finne Engasjert -fanen, klikk på Statistikk under kampanje -miniatyrbildet ditt på Kampanjer -siden.

Klikk på Statistikk -knappen for å vise Kontakter som klikket på koblinger

Dette tar deg til en detaljert visning av kampanjens nyeste utsendelsesstatistikk. Herfra kan du klikke på en hvilken som helst av de viktigste statistikktypene (avvises, godtas, abonnementet osv.) For å vise flere detaljer.

Slik viser du kontakter som klikket på koblinger:

Klikk på Engasjert -fanen, og velg deretter totale eller unike klikk.

• Totalt antall klikk: viser det totale antallet klikk, inkludert flere klikk av samme kontakt. Legg merke til nummeret ved siden av hver kontakt -e -post i listen. Dette tallet representerer antall ganger den enkelte kontakt klikket.
  • Unike klikk: viser listen over kontakter som klikket. Flere klikk er ikke representert i denne visningen.
En oversikt over kontakter som klikket

Nå som du vet hvordan du viser alle klikk, la oss isolere kontakter som klikket per en spesifikk URL:

• Hold markøren over nettadressen som er oppført for å se hele koblingsnavnet.
  • Klikk på en URL -adresse for å utheve den ene i blått, og vis klikk for den aktuelle URL -en i statistikken.

Merk: Bare kontaktene som klikket på koblinger uthevet i blått, vises i e -postanalyselisten nedenfor.

Kontakter som klikket på koblinger, isolerte nettadresser

Du kan kombinere klikklister for flere nettadresser ved å klikke og utheve ytterligere koblinger i blått. Klikk på en hvilken som helst blå nettadresse andre gang for å oppheve valget av koblingen og fjerne klikkene fra listen nedenfor.

kontakter som klikket på koblinger, kombinerte nettadresser

Husk! Hvis ingen nettadresser er uthevet i blått, vises hele klikk -listen.

Nå som du vet hvordan du finner kontaktene dine som klikket, bruker du alternativene til høyre for å opprette en liste over klikk, eller eksportere klikklisten, slik du ønsker.

kontakter som klikket på opprett liste, eksporter

Relaterte emner:

Klikk ytelse -fanen