GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Forklaring av Analytics: Engasjert

Hva betyr "engasjert" i e -postanalysene mine?

Engasjert -statistikken inkluderer alle kontakter som klikket på en kobling i e -posten din eller delte e -posten din. Hvis en leser så på e -posten din (med bilder!) , Men ikke gjorde noe annet, finner du kontakten i Viste statistikker og ikke Engagerte statistikker.

Hvordan sporer du engasjement?

Alle koblinger i GoDaddy Email Marketing -kampanjer blir omdirigert kortvarig via servere for å fange opp klikk. Så når en kontakt klikker på en kobling i e -posten din, hjelper denne omdirigeringen oss med å spore hvilken kontakt som klikket hvilken kobling.

Sosiale aksjer spores på en lignende måte. Unike sosiale deling -koblinger genereres for hver mottaker i kontaktlisten din. Så når du klikker på delingskoblingen, ser du nøyaktig hvilken kontakt som delte.

Hvis en leser mottok e -posten din med hell, men ikke gjorde noe, spores denne kontakten i din Aksepterte statistikk.

Relaterte emner:

Kan jeg se statistikkhistorikken for en enkelt kontakt?
Hvordan kan jeg øke visningene mine?