GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Forklaring av Analytics: Vist

I e -postanalyse refererer den viste statistikken til alle kontaktene dine som åpnet e -posten din. Hvis en leser så på e -posten din og også klikket på en kobling eller delte e -posten din, finner du kontakten i Engasjert statistikk og i tillegg til Viste statistikk.

Hvordan sporer du visninger?

Kampanjer spores med et bilde på 1 piksel og 1 piksel. Vi kaller dette et sporingslys. Sporingsfyret er et usynlig bilde i alle kampanjer som, når de er lastet ned, lar det GoDaddy Email Marketing vet at kontakten din så e -posten. Før leseren din åpner e -posten og tillater bilder, eller klikker på en kobling, har vi ingen måte å spore mottakerens oppførsel. Så når leseren din laster ned bildene i kampanjen din, kaller vi dette en "visning". Hvis leseren din mottok kampanjen, men ikke har sett på bilder, eller klikket på en kobling, kaller vi det akseptert.

Relaterte emner: