GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Forklaring av årsak til skjuling: Merket som søppelpost

GoDaddy Email Marketing har tilbakemeldingssløyfer med flere Internett-leverandører (ISP-er), som varsler oss hver gang en mottaker klikker på Søppelpost-knappen i innboksen sin for din e-postmelding. Mottakeren skjules umiddelbart fra de aktive abonnementene dine når de klikker på denne knappen.

Hver gang en mottaker klikker på denne knappen, legges dette merke til av både ISP-en og GoDaddy Email Marketing. Dette går ut over leveringen din og muligheten vår til å sørge for upåklagelig levering for alle våre sendere. Det er derfor vi tar dette alvorlig.

Hvis du får for mange klager, kan det hende at tjenesten din avbrytes eller kontoen din suspenderes. «For mange», som definert av bransjens beste praksis, betyr mer enn én nettsøppelklage per 1000 e-postmeldinger som sendes ut. Vi skjønner at ulike typer e-poster får ulike typer svar, men dette er en god rettesnor å ha i bakhodet.