|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Forlat GoDaddy Pro

Hvis du ikke lenger vil være en del av GoDaddy Pro-programmet, kan du velge bort Pro-instrumentbordet. Leaving Pro fjerner tilgang til både nettstedene og klientadministrasjonsverktøyene.

  1. Logg på GoDaddy Pro -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Velg Klienter- fanen i menyen til venstre.
  3. Velg Profil -fanen i toppmenyen.
  4. Velg Leave Pro fra bunnen av Business -delen.
  5. Velg Forlat for å bekrefte.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.