Skjema mailer på Windows Hosting med Plesk

Hvis du tidligere brukte den integrerte PHP- eller ASP -skjema -maileren på vår eldre Windows -hosting, og automatisk ble overført til den nyere Windows -hosting med Plesk, har du fortsatt tilgang til det samme skjemaet mailer.

Hvilke handlinger må jeg gjøre?

Du trenger ikke gjøre noen endringer i koden til nettstedet ditt for at e -postskjemaet skal fungere. Du finner skjemaet mailer -fil i httpdocs -mappen til hostingkontoen din, og den heter __gdForm_email_address.formmail .

Hvordan vil skjemautsenderen sende en e -post når skjemaet sendes inn?

Når en av brukerne av nettstedet ditt fyller ut og sender skjemaet, vil e -posten umiddelbart sendes fra hostingkontoen til e -postadressen du spesifiserte. E -posten du mottar vil vise innholdet i skjemaet i den rekkefølgen som de relaterte feltene vises på nettstedet ditt.

Kan noen bruke dette skjemaet mailer?

Denne integrerte e -postskjemaet er bare tilgjengelig for brukere som tidligere brukte skjemaet mailer på eldre hosting, og som automatisk ble overført til Windows Hosting med Plesk.

Hvis du ikke har tilgang til det integrerte skjemaet mailer, kan du bruke de gratis ressursene på W3 Schools til å lage dine egne.