Formater produktregneark som CSV -fil

Comma Separated Values (CSV) -filer formaterer regnearkdata som ren tekst, slik at praktisk talt alle regnearkprogrammer kan lese dem. Du må konvertere det eksisterende produktinformasjon -regnearket til CSV før du laster det opp på Nettbutikkens Importer produkter -side.

1. Åpne Microsoft Excel- eller Apple Numbers -regnearket og velg Lagre som fra Fil -menyen.
  2. Velg alternativet som legger til .csv -utvidelsen på slutten av filen.
    Velg et alternativ som legger til CVS -filtypen

Merk: Hvis regnearket inneholder utvidede tegn, slik som aksentert é i CV, ser du Fikse utvidede tegnfeil .

3. Klikk på Lagre.

Merk: Hvis du har formatert produktinformasjonen din , er du klar til å laste opp produktinformasjon til nettbutikken.