Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Forny det utgåtte GoDaddy-domenet

Hvis domenet til GoDaddy har utløpt, kan du prøve å fornye det med de gjeldende innløsningsgebyrene .

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Se dine utløpte domener ved å velge Utløp over domenelisten din, og deretter Utløpt.
    se utløpte domener
  3. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du kommer til å fornye. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle.
  4. Velg innstillinger for fornyelsen, og velg Kasse for å fullføre betalingsprosessen.

Merk: Ser du ikke domenet ditt i listen etter at du har fulgt disse trinnene? Det er mulig at domenet ditt ikke lenger kan fornyes eller forløses i tidslinjen for utløp.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Enkelte domener kan ha spesielle krav for gjenoppretting etter utløp.
  • På grunn av GDPR kan vi ikke gjenopprette domener når GoDaddy-kontoen er lukket.