Forny mine utløpte domener

Du kan raskt se hvilke domener som er utløpt, så du kan fornye dem manuelt. Noen domener kan ha et innløsingsgebyr.

1. Logg på GoDaddy Domeneportefølje. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Utløp over domenelisten for å filtrere visningen.
    Skjermbilde som viser et rødt rektangel rundt utløpsknappen
  3. Velg filteret du vil ha:
    • Egendefinerte datoer: Velg et tilpasset datoområde for å bare vise domenene som utløper i det tidsrommet.
    • Utløper om 30 dager: Vis bare domener som utløper de neste 30 dagene.
    • Utløpt: Vis alle domener som for øyeblikket er utløpt.
    • Utløp for 18 dager siden: Vis alle domener som utløp de siste 18 dagene. Disse domenene kan ha et innløsingsgebyr når de fornyes.
  4. Velg Bruk for å filtrere domenelisten.
  5. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du skal oppdatere. Eller velg en avmerkingsboks ved siden av Domenenavn, og velg deretter Velg alle.
    skjermbilde av flere valgte domener
  6. Velg Forny nå fra handlingsmenyen.
    • Avhengig av skjermstørrelsen må du kanskje velge Mer-menyen for å se Forny nå.
  7. Velg innstillinger for fornyelse, og velg så Fortsett.
    • Merk av i boksen ved siden av Aktiver automatisk fornyelse for å fortsette domeneregistreringen uavbrutt.
  8. Fullfør fornyelsen av domene i kassen.

Relaterte trinn

• Synkroniser domenefornyelsesdatoene dine med ConsoliDate.
  • Enkelte domener kan ha spesielle krav for gjenoppretting etter utløp.