Forny mitt utløpte domene

Hvis domenet ditt har utløpt, kan du prøve å fornye det med aktuelle innløsningsgebyrer .

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Se dine utløpte domener ved å velge Utløp over domenelisten din og deretter Utløpt.
    se utløpte domener
  3. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du kommer til å fornye. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle.
  4. Velg innstillinger for fornyelsen, og velg Kasse for å fullføre betalingsprosessen.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Enkelte domener kan ha spesielle krav for gjenoppretting etter utløp.
  • På grunn av GDPR kan vi ikke gjenopprette domener når GoDaddy-kontoen er lukket.