Fornye produkter eller tjenester manuelt

Du kan når som helst fornye produktene manuelt.

1. Trykk på Kontoinnstillinger og deretter på Fornyelser og fakturering i kontoadministratoren.
  2. Velg produktet eller produktene du ønsker å fornye, og klikk på Forny nå.
  3. Fullfør kjøpet.

Sørg for at kredittkortet eller betalingsmåten du har valgt, er gyldig.

Merk: Hvis du vil forsikre deg om at produktene blir fornyet på utløpsdatoen, kan du slå på automatisk fornyelse.