Forstå betalingstransaksjoner fra GoDaddy -auksjoner

Når en kjøper vinner et domenenavn, forenkler GoDaddy Auctions® betalingstransaksjonen mellom kjøper og selger. Avhengig av oppføringstypen, vinner kjøperen domenenavnet ved å legge det høyeste budet, gi et tilbud som selgeren godtar eller kjøpe en Kjøp nå -oppføring. For mer informasjon, seForklaring av alternativene for GoDaddy-auksjonsoppføring .

Merk: Informasjonen i denne artikkelen gjelder ikke for auksjoner på Domenenavn som utløper. For mer informasjon, seVinner utløpende domeneauksjoner .

Betalingstransaksjoner avhenger av domenenavnets salgspris og selskapet (registrator) der domenenavnet er. Hvis domenenavnet selges for mindre enn $ 5000, behandler vi transaksjonen internt gjennom Transaction Assurance. Vi behandler domenenavn som selges for $ 5000 eller mer gjennom Escrow.com, en sperretjeneste som trekker behandlingsgebyr fra selgerens inntekt.

• Transaksjonssikring - Kjøper betaler for domenenavnet på GoDaddy Auctions, og deretter verifiserer Transaction Assurance midlene innen fem dager. Selgeren kan kontakte GoDaddy Auctions på (480) 505-8892 for å bekrefte at kjøperen har betalt.

Etter verifisering er det på tide å flytte domenenavnet via en kontoendring (fra en GoDaddy -konto til en annen) eller overføring av domenenavn (mellom kontoer hos forskjellige registratorer). Se følgende tabell for detaljer:

Kontoendringer
    (GoDaddy til GoDaddy)
    Overføringer
    (Mellom forskjellige registratorer)
    Vi prøver å endre på kontoen på vegne av selgeren. Hvis vi ikke klarer å fullføre flyttingen, må selgeren iverksette den. Etter kontoendringen starter vi betaling til selgeren. Kjøperen må starte overføringen av domenenavnet. Vi har kjøperens midler i 20 dager før vi slipper dem til selgeren. Hvis overføringen ikke skjer, har kjøperen 15 dager fra salgsdatoen til å inngi en tvist. Hvis det ikke er noen åpen tvist den 20. dagen etter kjøpet, avslutter vi transaksjonen og sender nettoprovenuet til selgeren. Hvis det er omstridt, holder vi midlene mens vi undersøker det.
  • Escrow.com - Kjøperen fullfører en $ 0 -transaksjon på GoDaddy -auksjoner, og deretter sender Escrow.com e -post til kjøperen og selgeren med instruksjoner. Etter at kjøperen har betalt, bekrefter og holder Escrow.com midlene på en ikke-rentebærende konto. Bekreftelsesperioden avhenger av betalingsmetoden. Etter verifisering vises kontostatusen som kjøpers midler sikret av Escrow.com .

Deretter kontakter kjøperen selgeren. Selgeren iverksetter en kontoendring (fra en GoDaddy -konto til en annen), eller kjøperen starter en domenenavnoverføring (mellom kontoer hos forskjellige registratorer). Hvis kjøperen ikke mottar domenenavnet, kan kjøperen sende inn en tvist innen 15 dager etter salgsdatoen. Når kjøperen mottar domenenavnet, varsler kjøperen Escrow.com, og deretter trekker Escrow.com behandlingsgebyrene og frigjør pengene til selgeren.

For mer informasjon, se følgende: