Forstå Linux Hosting med cPanel

Linux hosting, den mest populære plattformen for webhotell, tilbyr funksjoner som ofte brukes av webdesignere. cPanel, et vertskontrollpanel, bruker et grafisk grensesnitt for å få tilgang til de fleste av disse funksjonene. For å få nettstedet ditt til å gå i gang, konfigurer du ditt Linux Hosting-konto med cPanel .

Grunnleggende trinn for bruk av Linux-hosting

• Bruk en FTP-klient til å laste opp filene dine. Hostingkontoen din bruker public_html som rotkatalog for det primære domenet ditt.
  • Hvis du ikke har et nettsted ennå, installer et Innholdsstyringssystem (CMS), f.eks. WordPress, for å bygge nettstedet ditt og administrere innholdet.
  • Etter at nettstedet er oppe og går, opprett sikkerhetskopiering slik at du slipper å være redd for å miste noe av innholdet ditt. GoDaddy kan sikkerhetskopiere nettstedet ditt for deg, eller du kan konfigurere dine egne sikkerhetskopier.
  • Bla til for å logge på cPanel direkte http: // myDomainName / cpanel , hvor myDomainName er ditt domene og dens suffiks, som coolexample.com . Du trenger cPanel-pålogging og passord fra det opprinnelige cPanel-oppsettet. Du finner cPanel-påloggingen i Dashboard for Linux Hosting-kontoen din .