Forstå Linux med cPanel-hosting

Linux-hosting, den mest populære netthotellplattformen, tilbyr funksjoner som ofte er brukt av nettdesignere. cPanel, et hostingkontrollpanel, bruker et grafisk grensesitt for å gi tilgang til mesteparten av disse funksjonene. For å få nettstedet i oppe og gå, konfigurer din Linux-hosting med cPanel-kontoen.

Grunnleggende trinn for bruk av Linux-hosting

• Bruk en FTP-klient til å laste opp filene dine. Hostingkontoen din bruker public_html som rotkatalog for det primære domenet ditt.
  • Hvis du ikke har et nettsted ennå, installer et Innholdsstyringssystem (CMS), f.eks. WordPress, for å bygge nettstedet ditt og administrere innholdet.
  • Etter at nettstedet er oppe og går, opprett sikkerhetskopiering slik at du slipper å være redd for å miste noe av innholdet ditt. GoDaddy kan sikkerhetskopiere nettstedet ditt for deg, eller du kan konfigurere dine egne sikkerhetskopier.