Forstå Oppretting av innhold ved hjelp av Over fra GoDaddy

Bruk Oppretting av innhold til å lage fantastisk, iøynefallende grafikk for sosiale medier på nettstedet ditt.

Hva gjør Oppretting av innhold?

Oppretting av innhold, drevet av Over fra GoDaddy, gjør det enkelt å lage visuelt innhold, enten det er på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen. Start med et tomt lerret eller en mal. Vi har tusenvis av logoer, promoteringer av arrangement, produktbilder, sosiale medier og mere til å velge mellom. Og den kobler seg til foto og arkivbilder som du har lastet opp, for å skape akkurat det utseendet du vil ha, uten å ansette en grafisk designer.

Vil du se Over fra GoDaddy i aksjon og bli inspirert? Se YouTube-kanalen vår som tilbyr flere spillelister med raske tips og grundige veiledninger.

Hvor mye koster det?

Gratisversjonen er fremdeles tilgjengelig for alle brukere.

Pro-versjonen er inkludert i Website Builder Premium- og Netthandel-planene (se planer og priser), i tillegg til Programserie for digital markedsføring.

Hvordan får jeg tilgang til Oppretting av innhold, som er drevet av Over fra GoDaddy?

Finn ut hvordan du logger deg på Over med GoDaddy-kontoen din. Artikkelen beskriver de tre måtene du kan få tilgang til Over med GoDaddy-kontoen din på:

• Fra Website Builder eller fra Programserie for digital markedsføring under Markedsføring-fanen.
  • På nettet på madewithover.com.
  • Gjennom Over-mobilappen (Android og iOS).