Videresend e -post fra en annen konto til Microsoft 365

Å videresende e -posten din til Microsoft 365 -kontoen din avhenger av alternativene som er tilgjengelige i din eksisterende e -posttjeneste.

Hvis e -posttjenesten din støtter videresending av e -post, er det sannsynlig et alternativ for innstillinger eller egenskaper som lar deg konfigurere videresending av e -post. Velg det alternativet og angi Microsoft 365 -e -postadressen din som kontoen du vil videresende meldingene dine til.

Hvis du ikke finner en innstilling for videresending av e -post, ber du den nåværende e -postleverandøren din om å videresende e -posten din til e -postkontoen din, også kjent som e -postvideresending .

Her er noen tips fra andre e -postleverandører:

• Videresender e -post fra Gmail
  • Videresending av e -post fra Yahoo
  • Videresend e -post fra Outlook på nett