Gå gjennom forhåndsinnstilte profilfeilårsaker

Ikke alle domener er kvalifisert for forhåndsinnstilte profilinnstillinger . Hvis domenet ditt ikke blir lagt til i en forhåndsinnstilt profil , betyr ikke det at det er et domeneproblem. Gjennomgå mulige årsaker til domenefeil i kontoen din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra menyen Innstillinger velger du Administrer forhåndsinnstilte profiler.
    administrere forhåndsinnstilte profiler
  3. Velg Gjennomgå feil ved siden av det forhåndsinnstilte profilnavnet.
  4. Gjennomgå rapporten for å finne ut hvorfor domenet ikke ble lagt til den forhåndsinnstilte profilen din.

Relatert trinn

Mer informasjon

• Du kan organisere domenene dine enda mer detaljert med Mapper.