GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Generering av koblingssporing i Google Analytics

Hvordan genererer du de riktige Google Analytics UTM -parametrene (også kalt UTM -koder) i e -postene dine? GoDaddy Email Marketing Google Analytics -tillegg gjør dette automatisk, for deg!

Etter at du har skrevet inn domenene dine, GoDaddy Email Marketing skriver omhyggelig de riktige parameterne inn i alle nettadressene i kampanjen din. Disse variablene kobles til Google Analytics -kontoen din.

Relaterte emner:

Kan jeg dele statistikken min?