Hent autorisasjonskode for domenet mitt

Hent autorisasjonkoden (autorisasjonskode, EPP-kode eller overføringsnøkkel) for domenene dine før overføring til et annet selskap. Du kan ikke overføre et domene innen 60 dager før ny registrering eller overføring fra en annen registrator, eller, i noen tilfeller, innen 60 dager etter endring av for- og etternavn, organisasjon eller e-postadresse for kontaktinformasjon for domenet.

1. Logg på GoDaddy Domeneportefølje. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Klikk på det spesifikke domenet du skal overføre til, for å komme til siden Domeneinnstillinger.
    skjermbilde av enkelt domene valgt
  3. Under Flere innstillinger velger du Overfør domene bort fra GoDaddy.
  4. Gjennomgå detaljene i overføringslisten. Du trenger ikke en autorisasjonskode for å overføre .uk-domener til et annet selskap.
  5. Velg Fortsett overføringen.
    • Hvis domenet ditt har domenebeskyttelse , må du verifisere identiteten din. Hvis totrinnsverifisering (2SV) er slått på i minst 24 timer, skriver du inn koden vi sendte via SMS, eller skriver inn koden fra autentiseringsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.
  6. Velg Klikk her for å se autorisasjonskoden.
  7. Kopier autorisasjonskoden din ved å velge Kopier til utklippstavle. Vi sender også en e-post med koden til den administrative e-postadressen for domenenavnet ditt.

Det var det hele! Nå som du har autorisasjonskoden din, kan du fortsette med domeneoverføringen hos det nye selskapet. Velg Mine domener for å gå tilbake til listen din over domener.

Relaterte trinn

• Angi autorisasjonskoden til den nye registratoren for å fortsette overføringen.
  • Det tar normalt 5–7 dager å fullføre overføringer, men du kan hjelpe prosessen å gå raskere ved å godkjenne overføringen.
  • Opprett og last ned en .csv-eksport for å hente autorisasjonskoder for flere domener.