Komme i gang med CashParking

Er du klar til at domenene dine begynner å tjene penger? Vår Komme i gang -serie med CashParking® veileder deg gjennom viktige trinn for å komme i gang.

1: Legg til domener

Legg til domener i CashParking® -kontoen din, enten de er registrert hos GoDaddy eller et annet sted.

2: Tilpass CashParking® -domeneinnstillingene dine

Endre CashParking -innstillingene dine for å tilpasse annonsene som vises når besøkende går til domenene dine.

3: Konfigurer CashParking® -betalingsalternativene dine

Legg til eller opprett en betalingsmottakerkonto for å sørge for at du får betalt for CashParking® -inntektene dine.

4: Vis CashParking® -rapportene dine

Ta en titt på hvordan CashParking® -domenene dine gir deg.

5: CashParking® - hva er det neste?

Sjekk ut noen av de andre tingene du kan gjøre med CashParking® -kontoen din