Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Komme i gang med hosting ECommerce-hosting

WooCommerce er en åpen kilde-plugin-modul som utvider WordPress-applikasjonen til en kraftig og svært tilpassbar nettbutikk. Utnytt kraften av WordPress til å opprette en engasjerende og vellykket tilstedeværelse på nett som kun er begrenset av din egen fantasi.

Med alle innstillingene og detaljene for produktene dine organisert i tydelige og lettforståelige faner, vil denne netthandels-plugin-modulen gjøre det kjempelett å administrere butikken din. Enten du selger produkter som er fysiske, digitale eller begge deler, så har WooCommerce deg dekket.

Innebygget betalingsbehandling er tilgjengelig for ledende leverandører som Stripe og PayPal, og godtar også kredittkort, bankoverføringer og til og med postoppkrav (Cash on Delivery/COD). Administrering av skatter og avgifter er forenklet med automatisk skatte- og avgiftsutregning for større land og stater.

Administrer fraktalternativene dine med enkle verktøy som bruker geolokasjon for å automatisk oppdage kunders adresser slik at skatter og avgifter og fraktkostnader kan regnes ut automatisk.

Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller ekspert på WordPress – WooCommerce er ideelt for en hvilken som helst butikk.

Neste trinn

  1. Installer og konfigurer WooCommerce
  2. Legg til et enkelt produkt i WooCommerce
  3. Legg til et bilde for et produkt i WooCommerce
  4. Legg til en WooCommerce -fraktsone
  5. Oppdater standardvalutaen i WooCommerce
  6. Legg til eller oppdater WooCommerce -betalingsmetoder
  7. Legge til utvidelser til netthandel-hosting

Mer informasjon