Gi andre tilgang til GoDaddy-kontoen

Du kan gi en annen person tilgang til GoDaddy-kontoen, f.eks. en webdesigner eller utvikler, uten å måtte gi dem passordet ditt eller betalingsinformasjon. Disse delegatene kan også kjøpe produkter for kontoen din, hvis du tillater tilgang på dette nivået.

Hvis du er en designer eller utvikler som har behov for tilgang til en annen persons konto, kan du be kontoeieren om å få tilgang.

Denne artikkelen tar utgangspunkt i at du eier kontoen. Delegater må ha en GoDaddy-konto for å kunne godta invitasjonen til å få tilgang til kontoen. Når de har godtatt invitasjonen, blir de bedt om å logge på, eller om å opprette en konto hvis de ikke allerede har en konto.

1. Mens du er logget på kontoen din, klikker du på Kontoinnstillinger og klikker så på Deleger tilgang.
  2. I området Personer som kan få tilgang til min konto, klikker du på Gi tilgang.
  3. Fyll ut disse feltene:

Felt Hva du skal gjøre ...
    Navn Skriv inn navnet på personen du vil gi tilgang til. Dette navnet kommer til å vises på invitasjonen som personen mottar via e-post, og i listen over personer som har tilgang til kontoen din.
    E-post Skriv inn personens e-postadresse. Det behøver ikke være e-postadressen som er knyttet til personens GoDaddy-konto, men personen må ha en konto hos oss for å kunne godta invitasjonen fra deg. Når delegater uten en GoDaddy-konto godtar invitasjonen din, vil vi be dem om å opprette en konto.
    Tilgangsnivåer Velg tilgangsnivået som du vil gi til personen som din delegat. Hvis du vil lese mer om hva dette betyr at delegaten kan (eller ikke kan) gjøre, kan du se
    .
  4. Klikk på Inviter.

Vi sender denne personen en e-post med invitasjon til å få tilgang til kontoen din. Når personen godtar invitasjonen, gir vi deg beskjed om dette. Du trenger ikke gjøre noe mer.